Varto Anaokulu
KÜLTÜR MAH. ATATÜRK CAD. NO 55 İÇ KAPI NO 4 VARTO / MUŞ
.

VİZYON

Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır. Okullaşma ve okula devamın en yüksek seviyeye çıkarabilmek

MİSYON

Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp rehberlik hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.

BAŞARILAR

BESLENME DOSTU OKUL SERTİFİKASI ALINMIŞTIR. TEMİZ OKUL SAĞLIKLI OKUL OLAN BEYAZ BAYRAK ALINMIŞTIR. OKULUM TEMİZ BELGESİ ALINMIŞTIR.

Normal

08.00-13.00

KALORİFER

BULUNMAMAKTADIR.

İL MERKEZİNE 50 KM UZAKLIKTA YER ALAN İLÇEMİZ MERKEZİNDE YER ALMAKTADIR.

Proje Çalışmaları

BEYAZ BAYRAK PROJESİ, Beslenme Dostu Okul Projesi, Sıfır Atık Projesi Okulum Temiz Projesi